Takläggare Kalmar

färdigt arbete av en takläggare i kalmar

Personlig
takläggare Kalmar

När du anlitar ZickZack till ditt nästa takarbete kan du känna dig säker. Vi är en takläggare Kalmar som arbetar med alla olika typer av takmaterial och vänder oss såväl mot privatpersoner som företag. Vi tar inte bara hand om takläggningen utan även alla transporter, inköp och byggavfall. Detta innebär att vi är en helhetsleverantör när det kommer till tak, just för att du som kund ska kunna känna dig trygg i att vi verkligen tar hand om allt jobb.

Vi säkerställer alltid att det material vi använder oss utav är av högsta kvalité genom att handla av bra leverantörer. Ett bra tak höjer inte bara värdet på ditt hus utan ser även till att det inte sker några vattenläckor.

Företaget är en väletablerad takentreprenör och är specialiserade inom branschen. Renoveringsprojekt är det som de flesta anlitar oss för – de är medvetna om att huset behöver ses över och ha underhåll. På ZickZack har vårt mål alltid varit att bemöta dessa behov genom att tillhandahålla högkvalitativ service och en uppmärksamhet i varje detalj.

Varje projekt är unikt och kräver olika mycket jobb. Detta innebär att vi ser över ditt tak innan vi påbörjar något arbete, detta för att vi ska kunna vara så tidseffektiva som det bara går. Med det sagt så kostar ett takarbete utefter antalet timmar som behöver läggas ned på att utföra projektet, även materialkostnaden ska man ha i beaktning.

En takläggare i Kalmar som bytt tak på en stor villa

Vi anltas av dig som söker en takläggare Kalmar för diverse takarbeten. Vi utför takrenovering, takläggning och vanlig service för dig med hus, bostadsrättförening eller andra byggnader. När vi lägger ett nytt tak så ser vi till att grundarbetet görs på ett noggrant sätt tillsammans med material från pålitliga leverantörer. Ingen vill ha ett buktande tak av snön på vintern eller att det läcker vatten, anlita därför en bra takläggare i Kalmar, då vet du att ni får ett säkert och snyggt tak.

ZickZack bil som används till takläggare i Kalmar

Tydlighet och flexibiletet

Företaget är först och främst inriktade på takarbeten och allt som hör där till men erbjuder även tjänster inom hela byggsektorn. Vi har ett effektivt arbetssätt och tar gärna på oss nya utmaningar. Dessutom är vi väldigt noggranna med de tidsplaner som utlovas då vi förstår hur viktigt planering ibland kan vara. Oavsett var i Småland du befinner dig så kan vi stå till tjänst då vi har medarbetare över hela landskapet.

Våra arbetsområden

ZickZack Växjö

ZickZack Jönköping