Om oss

Här kan du läsa mer om oss och hur vi arbetar på ZickZack AB
En professionell takfirma som sätter kundens intressen i fokus.
Svart takbyte Växjö

Om ZickZack AB

Företaget grundades i början av år 2021 och har sitt säte i Rottne, som ligger strax utanför Växjö. Till en början arbetade vi främst som takläggare i Växjö, men började även kort därefter erbjuda andra sorters takarbeten då vi ansåg att behovet var stort. Med tiden började vi även erbjuda takarbeten utanför Växjö och numera tar vi jobb i hela Småland.

Ambitionen har sedan start varit att kunna erbjuda helhetslösningar där kunden alltid är i fokus. Vi tar oss ann arbeten oavsett storlek och vänder oss mot både företag och privatpersoner. 

Vi utför alla sorters arbeten som har med takarbeten att göra och tar arbeten i hela Kronoberg, Kalmar & Jönköpings län.

Vi är ditt självklara val när det kommer till ditt nästa takarbete. Vi är en seriös firma som prioriterar en nära kontakt med dig som kund och vet vad som krävs för ditt nya tak. Vi arbetar dessutom med en rad olika material som till exempel: plåt, tegel och papptak. Detta innebär att vi kan hjälpa dig oavsett dina förutsättningar. Oavsett om det gäller en renovering, nytt tak eller en vanlig service så finns vi vid din sida. 

Våra arbeten

Vårt huvudfokus ligger på takarbeten, där vi arbetar med alla olika typer av tak, som till exempel: papp, tegel och plåt. Utöver takläggning utför vi även besiktningar och olika typer av service. Vi hjälper dig alltså med allt som har med tak att göra.

Något vi även sysslar med är trädgårdsskötsel. Vi hjälper bland annat till med gräsklippning, lövblåsning, beskärning av träd och även bortforsling av olika material.

När vintern är i hög fart så erbjuder vi även snöskottning.

Vi vänder oss mot både privatpersoner och företag inom samtliga av våra tjänster. 

Våra riktlinjer

Oavsett om vår kund vill ha ett mindre jobb utfört, eller ett större – så finns vi tillgängliga. Vi tummar inte på kvalitén på grund av storleken på jobbet och sätter alltid en hög standard. 

Något vi alltid strävar efter, är att alltid kunna erbjuda en komplett helhetslösning för våra kunder. Vi är uppdaterade inom branschen och vet vad som krävs för att utföra svåra jobb.

Certifikation som trygg takläggare