Solpaneler

(I stolt samarbete med Solnord.se)

En helhetslösning med SolNord

Vi är glada över att kunna presentera ett samarbete med SolNord.se – Tillsammans med SolNord erbjuder vi professionell installation av solpaneler som är anpassade efter dina behov. 

Producera din egna el med solkraft

Vi är med dig längs hela vägen. Räkna på en lösning för din bostad genom att klicka på knappen nedan.

Vi installerar solpaneler

På ZickZack är vi stolta över att kunna erbjuda professionell installation av solpaneler till både privatpersoner och företag. Vi tror på den förnyelsebara solenergin som en viktig del i en hållbar framtid, och vi vill göra det enkelt för våra kunder att dra nytta av dess många fördelar.

Solpaneler är lätta att underhålla och kräver minimala investeringar under deras livslängd. De kan också öka värdet på ditt hus, eftersom de är ett eftertraktat tillägg som många köpare letar efter.

Vårt team av erfarna och kvalificerade experter hjälper dig att välja rätt solpaneler för just ditt hus och ger dig en smidig installation. Vi ger också rådgivning om finansiering och hur du kan dra nytta av olika stöd och bidrag. Många väljer att installera solpaneler i samband med ett takbyte.

Solen är en outtömlig källa av förnybar energi och med solpaneler kan du dra nytta av den här kraften på ett smart och hållbart sätt. Genom att installera solpaneler på ditt hus kan du minska din elräkning och bidra till att minska vårt gemensamma avtryck på miljön.