Papptak

Papptak - ZickZack AB

Behöver du ett nytt tak? Om så är fallet kanske du är orolig för vilken typ av takmaterial du ska välja. Det finns flera alternativ, men ett av de mest kostnadseffektiva och vanligaste valen är papp. Papp är både hållbar och lätt, vilket gör den lämplig för både bostads- och kommersiella tak.

Vi på ZickZack Tak är en takläggare som lägger kundens intressen i fokus. Vi har spetskompetens inom alla typer av takarbeten – oavsett om det kommer till papp, tegel, plåt eller annan typ av tak.

Livslängden för ett pappersark bestäms av olika variabler. Vilken är materialets kvalitet? Det finns många olika material att välja mellan, men det hävdas ofta att ett modernt papptak av god kvalitet håller i 20-50 år. Ligger det på en utsatt plats? Ligger det vid kusten eller i skogen och vetter mot söder? Sådana faktorer har betydelse när det kommer till att lägga tak.

Ett papptak kan vara billigare att installera än andra typer av tak. Naturligtvis varierar kostnaderna dramatiskt beroende på hur ytan som ska täckas ser ut. Det kommer att kosta mer om det finns många hinder. Om det finns en stor lutning blir det i allmänhet dyrare.

Från toppen av ett tak med papp

Papptak läggs vanligtvis direkt ovanpå ett befintligt tak. En bottenplatta installeras vid botten av takfoten och den nya ytpappen går ända fram till kanten av bottenplattan. Den nya pappen fästs sedan på basplattan.

En så kallad APP- papp är normalt sett underhållsfri vilket är en stor anledning till att många väljer just APP. Låt oss på ZickZack ta en titt på ert tak så kan vi garanterat komma med bästa lösningen just för dig!

Om du letar efter en kostnadseffektiv taklösning kan papp vara lösningen. Den är hållbar, lätt och lätt att installera. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Att göra ett tak av papp kan låta som ett okonventionellt val, men det har blivit alltmer populärt på grund av de potentiella fördelarna för miljön och plånboken. Papptak kan bidra till att minska energikostnaderna genom isolering och är ett alternativ till giftiga ämnen som traditionellt används för takmaterial. Dessutom kostar dessa tak också en bråkdel av priset för andra takmaterial, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som har en budget och ändå vill ha en överlägsen kvalitetsprodukt.

Med många färger och stilar tillgängliga erbjuder papptak ett estetiskt tilltalande alternativ som sticker ut från mängden.